Advokat Svedala – Advokataktiebolaget Advokatrådet

Jag har en vän som för tillfället går igenom en sjukt smutsig skilsmässa. Senaste i dag ringde han och grät i luren. Då får man liksom ha i åtanke att detta är en sjukt macho man, täkt med tatueringar, stor som ett hus, attityd till tusen.

Anledningen till alla tårar, det är att barnen hamnar emellan helt enkelt, att mamman vägrar låta honom träffa dem. Eftersom vårt samhälle dessutom är så pass utseendefixerat som det är så vinner hon enbart genom hur han ser ut. Hon lägger fram att han hotar henne, att han behandlar barnen dåligt och så vidare, och bara genom att titta på honom så ger tjänstemännen och domaren henne rätt.

Faktum är att mannen ifråga älskar sina barn, att han aldrig skulle såra dem, och att han överhuvudtaget aldrig skulle göra en fluga förnär. Han har aldrig rört henne, och kommer aldrig göra det, för det ligger helt enkelt inte i hans personlighet. Han ser dock ut som en person som skulle kunna komma på de tankarna, och därför är han redan dömd på förhand.

Nu har han dock äntligen fått kontakt med en advokat här i Svedala, en advokat som säger sig kunna hjälpa honom. De har gått igenom hela fallet, från dess att min vän träffade sin fru, tills barnen var födda, och vad som sedan har hänt efter det. Det är en jobbig separation, det är svartsjuka och misstänksamhet inblandat, men det värsta kan jag ju ändå tycka är att barnen står mitt i smeten. De vill ju också träffa sin pappa.

Jag är i alla fall glad att han fått tag i en advokat, och att han nu får den hjälp han förtjänar. Sen är det väl bara att hålla tummarna för att det hjälper. Mirakel sker ju varje dag.

Klicka här för me information : Advokat Svedala

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *