Aktiviteter i skolan

Det var kul att spela golf i SkåneI skolan brukar man alltid hitta på något någon gång om året tillsammans med klassen. Det brukar vara en resa till något roligt ställe, så alla ser fram emot det flera veckor innan man ska iväg. Men på vår skola ska det bara arrangeras utomhusaktiviter varje år, och givetvis regnar det varje gång.

Något år hade vi fem kamp, med då fem olika stationer med olika aktiviteter som tex kasta stövel, hoppa längst osv, och allt var en tävling där vi hade blivit indelade i lag blandat med hela skolan, så man kände ju nästan aldrig någon som man kom i samma grupp som.

Även detta året hade skolan planerat utomhus aktivitet, fast med olika sporter.

Man kunde välja golf, simning, bandy, skridsko och några till, men jag valde att spela golf, det kändes minst ansträngande och många andra i min klass skulle också välja det, så då kunde det nog bli lite roligare.

På morgonen regnade det, såklart, men under dagen sprack det upp och blev faktiskt riktigt fint väder. Vi fick stå och slå golf bollar från en platta så långt vi bara kunde. Det var faktiskt väldigt roligt!

Efter att vi hade varit där med klassen skrev faktiskt jag och några andra in oss på golfklubben här i Skåne, då får vi spela på dem olika golfbanorna som finns runt om i Skåne.

Nu är golf ett väldigt stor intresse hos mig och jag åker runt och deltar i tävlingar runt om i Skåne, det är inga stora tvälingar då jag fortfarande är nybörjare, men det är en början i alla fall.

Vill du börja spela golf, läs här:golfskåne.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *