Att rista in namn på en awards

Inteckningsgravyr på en pokal

ristning och gravering av sportartiklarHar man deltagit i en tävling av något slag så är det ofta vanligt att vinnaren får en pokal. Denna pokal är inte så speciell om den inte har en inteckningsgravyr på sig så att man vet vem som har vunnit och vilket år tävlingen har utspelat sig exempelvis. Genom att gravera en pokal kan man få med all den information som man önskar på ett snyggt och smakfullt sätt. Om det är en vandringspokal så brukar det finnas plats för ytterligare inteckningsgravering där man kan gravera in nya vinnare med tiden.

Det finns idag många pokaler att välja mellan, det kan vara allt från små modeller som man endast får plats att gravera in ett namn på, till stora modeller som man kan få med rikligt med information på. Denna information kan bestå av vilken tävling den är, var den har utspelat sig, vilket lag eller person som vunnit samt vilket år som den mottogs. Man kan pryda pokalen med snygga graverade symboler som en fotboll till exempel för att göra den än mer unik och speciell till utseendet.

En pokal är en pjäs som är gjord för att stå framme och visas upp. Då det är en stor händelse att få motta en pokal vid en tävling. Pokaler brukar stå framme i prishyllor eller kabinett, och om det är en pokal som har en kvalitetsgravering så skapar det en bättre helhetskänsla för vinnaren. Inteckningsgravyr är en modern teknik som gör att man får ett tydligt resultat som håller länge utan att bli suddigt eller otydligt gentemot ett enkelt tryck till exempel. Man får ett helt annat djup i pokalens gravyr med denna teknik. För mer insikt om hur gravering går till klicka dig vidare här.

Pokaler är något som är till för vinnare, och en vinnare skall ha det bästa möjliga när det gäller kvalitet så därför är inteckningsgravyr ett utmärkt alternativ att smycka pokalen genom med en bra och innehållsrik text. En pokal är i sig självt ett historiskt dokument, vilken gör att en gravering är mycket passande tack vare den höga kvaliteten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *