Blekning

Såhär fint blev mitt hår hos min frisör i HelsingborgFör ungefär ett år sedan bestämde jag mig för att färga mitt hår lite ljusare. Under 8 års tid hade jag varit näst intill svarthårig och jag var så trött på det och ville ha en förändring. På ett sätt älskade jag min mörka färg, tycker det är så himla fint med mörkt hår, så att såklart var jag ändå lite nervös när jag gick till frisören.

Jag gick till min frisör här i Helsingborg som jag brukar gå till

Hon berättade för mig att hon inte ville bleka håret allt för mycket första gången då det tar väldigt stor skada när man bleker håret, speciellt när det hade varit så pass mörkt som det hade varit.

Min frisör är så otroligt duktig, hon gör det bästa för mitt hår varje gång och jag är lika nöjd varje gång när jag går därifrån, så såklart lysnnade jag på vad hon sa och blekte håret lite i taget. Det var inte så kul att gå med håret lite halv blekt men faktiskt hellre det än att allt mitt hår skulle trilla av. Tänkt va tråkigt det skulle va om min frisör inte hade sagt till och hon hade blekt det i alla fall så hade det trillat av, usch.

Nu går jag till min frisör i Helsingborg varannan månad och tar hand om mitt hår, jag vill att det ska må så bra som möjligt fram tills att jag har fått den färgen jag vill ha så ibland går jag endast dit för att få i lite stärkande produkter i mitt hår.

Kika in på hemsidan: frisörhelsingborg.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *