Cloudfinder

Hej gott folk! Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag men slutspurten nu innan sommaren har varit superintensiv och jag har inte haft tid att uppdatera bloggen lika ofta som jag vanligtvis gör. Sen jag skrev sist har jag gjort tre tentor och jag tror att de har gått bra, eller det hoppas jag åtminstone efter alla nätter av ihärdigt pluggande.

Den enda riktiga uppförsbacken har varit Farzads och min slutpresentation av projektplaneringen inför resan till Ghana nästa år. Eftersom han pendlar mycket mellan Malmö och Göteborg och jag har jobbat extra hos pappa gjorde vi i princip hela arbetet på varsitt håll med Google Doc. Men när vi äntligen är färdiga och ska presentera inför klassen, så funkar inte Google Drive och vi hade ALL information där. Så efter två veckors arbete stod vi bara där och kunde inte presentera någonting och eftersom det var sista klassen innan sommaren kommer vi inte heller att få en ny chans. Jäkla Google! Jag vet att vi borde ha sparat ner arbetet på ett usb, men nu gjorde vi inte det och jag var så himla arg på mig själv.

Såg sen på nyheterna att Google Drive hade legat nere några timmar, men att de fick igång det igen. Det var så dags! Men, man lär sig av sina misstag och från och med nu ska jag se till att ta backup på ALLT jag har på nätet. Jag pallar inte hålla på och mecka med hårddiskar och usb-minnen utan vill bara få det gjort utan att behöva tänka på det. Har googlat runt lite och kollat priser och vad det finns för utbud av backuplösningar online, men har inte blivit mycket klokare om jag ska vara ärlig. Hittade ett företag som jag gillade, Cloudfinder, men jag tror att de bara är tillgängliga för andra företag. Någon som har hört om dem? Eller något annat företag som rekommenderas? Nä ni, nu är det en dusch och sängen som gäller för mig!  Sov gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *