Den nya trenden

Min dotter som är väldigt nöjd med sin osteopatMin dotter berättade för mig här om dagen att hon har börjat gå till en osteopat. Jag ska inte ljuga, jag kände mig riktigt gammal när hon berättade det. Jag hade ju ingen aning om vad en osteopat vad för någonting.

Detta kräver en förklaring

Jag bad henne förklara lite mer vad osteopaten gjorde och vad det var hon hade problem med. Hon förklarade så ingående hon kunde och det tog säkert 15 minuter innan hon var klar, men ändå kunde jag inte förstå vad det var hon menade. Vad var det för fel på vanliga läkare? Dessutom lät det väldigt skumt att de inte hade någon examen. Men jag förstod att min dotter var väldigt nöjd och jag fortsatte därför att lyssna så gott jag kunde.

När hon var klar fick jag väldigt dåligt samvete, för jag trodde inte alls på denna osteopaten. Det hade tydligen blivit en ny trend bland de yngre att man skulle gå till denna osteopaten om man hade problem med någonting, men jag tycker fortfarande inte att det är något fel på vanliga, hederliga läkare. Dessutom förstod jag inte riktigt allt detta trams med att kroppen skulle vara en enhet och att kroppen ska ha en självläkande förmåga. Till en viss del kan jag hålla med, visst, men långt ifrån i allt, och att betala pengar för att gå till någon som anser att kroppen ändå läker sig själv?!

Nej jag tror nog faktiskt inte att osteopaten är något för mig utan jag håller mig nog till min vanliga läkare, Sven.

 

Min dotter tyckte att jag skulle gå in på denna hemsidan för att läsa mer om osteopater.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *