Dentally Wiz eltandborste utsedd till bäst i test

För en kort tid sedan klickade jag mig runt på internet i hopp om att finna en bra hemsida för beställning utav en ny eltandborste. Jag googlade mig runt en stund innan jag fann sidan som jag tillslut skulle förstå hade allt det jag eftersökte. Jag tycker att det är värt att lägga en del kronor på att ta hand om mina tänder, det är något som jag prioriterar i livet. Däremot vill jag vara säker på att jag lägger mina pengar på något som är värt dem. Jag gillar inte att spendera pengar på sådant som inte har de egenskaper och effekter jag förväntar mig.

Sidan jag hamnade på var en hemsida för företaget Dentally Nordic AB. Dentally har specialiserat sig på mun- och tandhygien, och har på sin hemsida både eltandborstar och tillbehör till försäljning, samt en mängd information om allt man kan tänkas behöva veta om mun- och tandvård. I alla fall tillräckligt med information för att jag och säkerligen många fler skall få förståelse för att det är mycket viktigt och ändå enkelt att ta hand om sina tänder. Mun- och tandhygien är inte bara viktigt för dig själv, utan även för folk i din omgivning. Ingen är sugen på dålig lukt eller fula tänder.  Inte heller värkande tänder som i slutändan påverkar ens omgivning också.

Rapport från Sveriges Tekniska Forskningsinstitut

Jag ägnade en lång stund hos Dentally. Jag klickade mig runt och lästa allt de hade att säga, samt såg över deras utbud utav produkter. Eltandborstarna var välbeskrivna och verkade vara utav mycket hög kvalitet. Dentally som företag verkade mycket seriöst och de verkade ha den kunskap jag önskar att de företag jag handlar utav skall ha. De var med andra ord trovärdiga och verkade ha produkter jag var villig att spendera pengar på. För att vara alldeles säker fortsatta jag att klicka mig runt på internet en lite stund till, för att tillslut ta del utav en rapport från Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Rapporten byggde på tester som gjorts utav Dentally Wiz och en del andra tandborstar från Braun Oral B och Philips, mer information om testet finner du här. Testet var vad som fick mig att bestämma mig, för efter att ha läst testresultaten var jag säker på min magkänsla gällande Dentally. Tandborsten Dentally Wiz var bäst i test bland de olika eltandborstarna. Rengöringsmässigt hade de alla varit mycket lika, men Dentally hade betydligt längre batteritid och hade dessutom lägre ljudnivå än det övriga. Jag tillhör inte kategorin som tror att tandborstarna gör ett bättre jobb om de är hårdare eller låter mycket, och detta fick jag även bekräftat i rapporten. Det bekräftades alltså att ljudnivå och rengöring inte hade någon koppling. Skönt!

Jag beställde snabbt hem en tandborste och ett bar nya borsthuvuden från Dentally, och det tog inte alls lång tid innan leveransen kom. Jag är idag mycket nöjd över att jag tog mig lite tid i mitt val utav tandborste, för jag är också mycket nöjd över mitt val. Tandborstningen har till och med blivit en utav mina höjdpunkter på dagen. Jag älskar att känna mig fräsch och ren!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *