Dialektisk Beteendeterapi och traumabehandling

DBT står för Dialektisk Beteendeterapi och Traumabehandling och kan hjälpa personer som har IPS eller självskadebeteende och självmordstankar. Det kan även hjälpa människor som har posttraumatiskt stressyndrom, samt har ett missbruk.

Alla DBT-behandlingar som du kan hitta i Malmö är specialutformade efter individen så att var person som söker hjälp med DBT får rätt typ av hjälp. Gå in på www.behandlingshemmalmö.nu/dbt-malmo för att hitta ditt behandlingshem i Malmö och för att höra av dig till dem redan idag.

Finns i Malmö

Dialektisk beteendeterapi kräver att man är redo både för behandling och förändring och kan vara påfrestande för såväl patient som terapeut under behandlingens gång. Trots detta är det givande och har visat stora resultat. Målet med en DBT-behandling i Malmö är att patienten ska lära sig att balansera sin egna känslovärld och kombinera den med omgivningen på ett sätt som fungerar. Denna behandling är inte enbart effektiv för personer med självskadebeteende och självmordstankar, utan även för övriga psykiska besvär. Om du känner att DBT kan hjälpa dig är du välkommen till behandlingshemmet i Malmö för att höra med om det och vad behandlingen kan göra för dig.

Genom DBT förändrar man de observerbara beteenden som finns hos klienten för att därmed hjälpa denna att förändra sina tankar och känslor och därmed även leva ett mer harmoniskt liv. Man lär sig att acceptera sig själv i nuet som man är samt aktivt sträva efter de förändringar som man vill uppkomma för att få det liv som man länge har drömt om. Du behöver dock vara redo för förändring när du söker DBT.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *