Djurklinik Burlöv – Vanliga Sjukdomar

Jag kan ju säga som så, att jag aldrig har varit så nervös och rädd som under den perioden jag har varit hundägare. Jag tror nog nästan att ni som har barn förstår vad jag menar.

Jag är ju självklart inte rädd för min hund i sig, jag är däremot rädd för allting som skulle kunna hända henne. Hon är hela mitt hjärta, min familj, och bara tanken på att hon skulle kunna försvinna är helt fruktansvärd.

Så ja, minsta lilla sår känns som en katastrof, och ännu värre är varje hosta. Jag är dock inte den som ringer min veterinär vid varje problem, kan tilläggas, men det är inte alltid det är långt ifrån. Oftast finns det nämligen en helt självklar förklaring bakom varje incident, men ändå går jag hela tiden runt med en klump i magen och väntar på den dagen då allting skall vara helt kört.

Jag vet om att det inte är helt sunt att resonera såhär, men det finns så oerhört mycket sjukdomar där ute, varierande från olika länder, så det känns som att minst tio dödliga sådana borde drabba mitt djur. En självklarhet liksom. Det känns dock tryggt att veta att mina djurklinik i Burlöv bara är ett samtal bort.

Ännu en sak som gör mig nervös, det är ju det faktum att jag ännu inte har barn. Jag menar, om jag är såhär nervös över min hunds allmäntillstånd, hur kommer jag då att må om jag någonsin skulle få barn? Stackars ungar. Mamma är konstant nervös och väntar sig det värsta, hur skall de då kunna växa upp till lyckliga och välfungerande individer?

Världen är ju faktiskt en skrämmande plats, till mitt försvar. Är det då konstigt att man är lite rädd ibland?

Läs mer här!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *