Djurklinik Staffanstorp

Efter en lyckad operation och en tupplur på djurkliniken, har jag nu hämtat hem min älskade dotter. För ja, det är det hon är för mig, min tioåriga boxerdam. Hon har varit med sedan jag gick gymnasiet, bodde med mig på internatet och släppte mig aldrig ur sin närhet. Ett liv utan henne kan jag överhuvudtaget aldrig någonsin tänka mig. Och ändå kommer det snart bli så. Med sina tio år är hon ju inte purung längre.

Nu har hon i alla fall kommit hem för denna gången. Jag är glad att jag har min älskade veterinär nära Staffanstorp, då det alltid känns bättre med ett professionellt öga. I alla lägen i stort sett.

Denna gången var det knutor i juvret som togs bort, snälla knutor trodde veterinären, men vi har skickat iväg dem och sen får vi se vad resultatet blir. Vi har dock hållt på med det här med knutorna under många år, så det börjar bli lite av en vana. Vet ni till exempel att boxern är den enda hundras som kan få cancertumörer redan som valp? Inte en kunskap man vill ha, tro mig..

Men som sagt, jag har världens bästa veterinär, och det är många gånger på grund utav henne vi har kommit vidare här i livet. Inte bara genom hennes operationer och undersökningar, men också genom kloka ord och goda råd. Din hund blir snabbt en självklar familjemedlem, någon du aldrig någonsin vill förlora, men som vi alla vet så har livet bara en enda säker utgång. Oavsett om du är människa eller hund.

Så njuta av livet till det fulla, gör inget du inte vill göra, och njut lite extra de dagarna du känner dig extra lycklig.

Läs mer om Djurklinik Staffanstorp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *