En knepig historia

Det blev fantstiskt bra med mina nya fönster från UppsalaNär jag flyttade in i mitt nuvarande hus så var det faktiskt ganska så förfallet. De tidiga ägarna var svårt sjuka och hade inte möjlighet att rusta upp huset alls under alla de åren som de bodde här.

Nu kanske ni tänker: varför köpa ett så förfallet hus när man kan köpa ett helt nytt. Den frågan har jag också ställt till mig själv många gånger under tiden av renoveringar. När jag först såg huset så såg jag en stor potential i det. Jag visste att detta kunde bli något bra med en del renoveringar. Att det skulle bli så mycket renoveringar trodde jag dock inte. Men jag ångrar inte mitt köp.

Det första steget

Huset var inte i så dåligt skick, det gick ju faktiskt att bo i. Det enda jag var tvungen att ordna med innan jag flyttade in i huset var nya fönster. Jag tror inte att de hade blivit utbytta någon gång under de 50 åren som det hade stått där.

Jag hade nyligen flyttat till Uppsala och jag hade inte en aning om var man fick tag på en bra firma som byter fönster här. Så jag googlade helt enkelt frasen ”Fönster Uppsala” och vips så hade jag en hel hög med företag att välja mellan.

Företaget som jag valde har stor erfarenhet inom fönster, energiglas, hållbarhet och miljöfrågor, vilket lät helt okej för mig. Så jag ringde upp de, tre dagar senare kom de för att se över vad som behövde göras och en vecka senare var arbetet avklarat.

Jag har visserligen inte bott i Uppsala speciellt länge, men en sak kan jag säker på; jag kommer att använda mig av detta företaget fler gånger om det behövs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *