En kväll i juli

Denna underbara maten fick vi när vi beställde catering till vår killkompis festJag och ett gäng tjejkompisar anordnade en helt fenomenal födelsedagsfest till en killkompis i somras. Vi hade ett stort buffébord, ett stort presentbord, ett superduktigt liveband, och en sån där stor tårta som en person kan hoppa ut ur. I detta fall var denna person en inhyrd strippa endast iklädd bikini. Sånt som killar gillar med andra ord.

Mina varmaste rekommendationer

Kompisen blev jätte överraskad och nöjd och glad, och framförallt strippan var nog en lyckad present. Mest en rolig grej liksom, men ändå något som man kan prata om under en lång tid därefter. Maten fick vi naturligtvis hjälp av, och jag använde en firma som sysslar med catering i Skåne. Dessa har jag använt tidigare, under ett flertal tillfällen, och för den som inte har testat på catering i Skåne tidigare så rekommenderar jag verkligen att ni göra det. Catering i Skåne gör festen lite enklare och framförallt roligare för dig som är värdinna, då du kan lägga tid på att ha roligt och njuta, istället för att oroa dig för maten.

En bra sommarkväll

Det blev i alla fall en lång kväll, den där dagen i somras. Inte för att det var tråkigt, definitivt inte, men på sommaren är det ljust länge, vilket innebär att ingen direkt går och lägger sig. När klockan slog sju på morgonen så åt, de av oss som fortfarande var vakna, en frukost bestående av gårdagens buffémat, och sen drog vi täcket över huvudet.

Det var helt fenomenalt, och jag längtar verkligen tills nästa gång vi träffas. Hade det inte varit för catering i Skåne så hade det aldrig gått så bra som det gick. Så jag bugar och bockar för den som kom på catering som affärsidé, och sen säger vi bara ”På återseende”.

Om du också behöver catering i Skåne någon gång så tycker jag verkligen att du ska gå in på denna hemsidan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *