En liten historia om lackering i Sjöbo

Lackering i Sjöbo - redan idagEn liten historia om lackering i Sjöbo...

Jag är inte särskilt stor på bilar och har väl egentligen aldrig varit det. Visst kan jag tycka att bilar är snygga eller fula och så vidare, men för mig har det alltid främst handlat om att ta mig från ett ställe till ett annat. Från punkt A till punkt B. Svårare än så har det inte varit. Jag har behandlat bilar som de transportmedel de faktiskt är, snarare än som små konstverk i sig. Jag vet att många andra ser på saken annorlunda. Att de till exempel kan tycka en motor är vackert konstruerad till exempel. Jag har aldrig varit av den naturen. Hade du satt mig framför en öppen motorhuv hade jag förmodligen bara ryckt på axlarna och gått därifrån och fortsatt mitt liv. Med andra ord: en välkonstruerad och vällackerad bil har aldrig fått mig att stanna upp och glo.

Googlade efter "lackering sjöbo"

Men en dag fann jag mig själv sitta och googla efter lackering i Sjöbo där jag bodde tillfälligt med min flickvän under siden som hennes mamma var sjuk. Jag bryr mig som sagt inte särskilt mycket om bilars estetik, men min bil såg fruktansvärd ut. Jag hade av misstag råkat skrapa hela vänstra sidan av bilen mot en annan bil. Resultatet: ett skräckinjagande streck, nej, ett ÄRR, som löpte tvärs över bildörrarna. Till en början brydde försökte jag att inte bry mig, men jag var trots allt tvungen att köra från Sjöbo till Malmö varje dag. Och jag tänkte verkligen inte göra det i en ärrad bil. Jag satte mig vid datorn och googlade efter lackering i Sjöbo. Till slut hittade jag ett företag vid namn Paint It AB som direkt åtog sig jobbet. Jag har fortfarande ingen Porsche 911 eller vad de nu heter - men jag har åtminstone en hel bil.

Besök deras hemsida --> Paint IT AB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *