Finare än mig

husen hos mäklare i Limhamn är jätte finaJag har alltid älskat Limhamn. Känslan man får när man promenerar bland husen, friheten man känner i kroppen när man känner doften utav hav.

Tyvärr är det ju också så att Limhamn är reserverat för en viss sorts människor, och vi kan ju lugnt säga att jag inte tillhör den sorten. Inte för att jag sörjer det, det är synd att säga, jag vill absolut vara den jag är nu, jag skulle bara vilja ta över ett utav deras hus.

Pengar och inredning

Jag brukar roa mig med att titta i fönsterna hos Mäklare i Limhamn. Fantisera om alla de objekt som de har på display där, förfäras över inredningen i vissa hem, och glädjas över möjligheterna i andra. Det är liksom lite finare folk som bor i Limhamn, lite finare än jag, och kanske till och med du, vem vet.

Jag skulle absolut inte vilja leva deras liv, men det hade ju varit rätt så kul med deras tillgångar. Hade jag vunnit på triss i morgon så hade jag definitivt gått raka vägen till första bästa mäklare i Limhamn, och gjort en investering.

Drömma är gratis

Men ähh, man får ju lov att ha drömmar i alla fall. Enda chansen att jag någonsin kommer hamna i den stadsdelen, det är om jag lyckas gifta mig rikt. Visst skall man inte döma ut sina chanser och möjligheter så där på en gång, men enda chansen att skaffa pengar idag, det är att vinna dem eller att komma på en unik idé och tjäna in dem. Jag har inte tillräckligt mycket tur för att göra det ena, och jag har inte tillräckligt mycket arbetsmoral för att lyckas med det andra.

Aja, jag får fortsätta tråna hos någon mäklare i Limhamn. Det är ju liksom det jag gör bäst.

Om du vill kolla på husen eller faktiskt köpa ett, kolla in här: mäklarelimhamn.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *