För många valmöjligheter

tummen upp för färskfoderFör ungefär ett och ett halvt år sedan så valde jag att lämna tryggheten hos mina föräldrar och ska mig ett eget ställe. Jag flyttade in i en marklägenhet där jag även har min egna lilla trädgård, och det är så mysigt att kunna sitta där ute på sommaren.

Något som jag velat ha hela mitt liv, men som mina föräldrar inte lät mig ha, är en hund. Så ett halvår efter att jag flyttade så kände jag att jag hade kommit tillräckligt på fötter för att skaffa en hund.

Jag tyckte det var passande med att jag har en liten trädgård, så att min hund kan få springa runt fritt där ute.

Att köpa leksaker och koppel till min hund var jätte kul, fanns massor med olika att välja på. Något som däremot var lite svårare att välja ut var vilken mat jag skulle ha till min hund, det fanns hur många olika sorter som helst att välja på i affären.

Torrfoder hade jag fått höra att det kunde vara bra att köpa på sig en stor säck, för det kunder man förvara väldigt länge. Men personalen i butik föreslog också att jag skulle köpa färskfoder, för att färskfodret innehåller alla de vitaminer och mineraler som en hund behöver för att dom ska må bra.

Du har även mer koll på vad din hund egentligen stoppar i sig

Så jag tyckte det här med färskfoder lät jätte bra, men jag köpte även med lite torrfoder hem, kan alltid vara bra att ha på lager.

Färskfoder har fungerat jätte bra till min hund, hon är så pigg och glad, och mår hur bra som helst!

Läs mer om färskfoder här: färskfoder.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *