Gemensamt i familjen

Vi brukar spela golf tillsammans i SkåneJag bor tillsammans med min familj i en liten håla i Skåne. Vi bor i ett fint vitt hus som jag faktiskt är lite stolt över att vi bor i eftersom att det är så himla fint.

Alla i min familj tycker om att göra saker tillsammans så varje helg hittar vi alltid på något tillsammans, vi kanske åker iväg någonstans eller så hyr vi en film tillsammans som vi kollar på.

Något som vi alla har gemensamt är att vi tycker om att spela golf.

Mina föräldrar har båda två spelat sen dom var i 25 års ålder, det var faktiskt på golfbanan som dem träffade varandra. Jag och mina syskon har alla tre börjat spela golf i tidig ålder då våra föräldrar hade med oss dit nästan precis när vi hade lärt oss att gå.

Men jag är bara glad att mina föräldrar tog dit oss så tidigt för jag tycker det är jätte roligt att spela golf och dessutom har det gett mig en chans att faktiskt bli ganska bra på det.

Jag brukar vara med på en del tävlingar runt omkring här i Skåne på olika golfbanor, jag har en liten hylla där hemma där jag samlar alla mina golfpriser. Där är många guld pokaler, men även några silver och brons, men jag är stolt över varenda en utav dom.

Om ni aldrig har spelat golf tycker jag absolut att ni ska testa, i Skåne finns det så många golfbanor att välja imellan så jag tror säkert att det finns någon i närheten av där du bor.

Kika in på hemsidan: golfskåne.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *