Gravstenar Skåne – O. Nilssons Sten & Hantverk

Jag har alltid tyckt att det varit jätte kul med kläder och har alltid velat kunna köpa allt det senaste, men mina föräldrar har inte riktigt gillat det då de inte har velat betala för det. Så jag bestämde mig att skaffa mig ett jobb på kvällar, helger och lov.

Men det var lättare sagt än gjort.

I Skåne var det väldigt stor brist på jobb så därför kändes det extra svårt för mig som bara kunde jobba ibland. Men det som jag tyckte var allra svårast var att komma fram till vad det var jag ville jobba med egentligen, det finns så otroligt många olika yrken.

Men av en slump så kom jag i kontakt med en person här i Skåne som jobbade på ett ställe där de tillverkade och sålde gravstenar. Folk kunde alltså komma in där och välja ut en gravsten som de tyckte va fin, sedan fick de välja vilket typsnitt de ville använda sig av och vad som skulle stå på stenen.

Han som jag pratade med hade fullt upp med att tillverka gravstenar så behövde därför lite extra hjälp i kassan ibland och han frågade om jag ville ha den tjänsten, vilket jag direkt tackade ja till!

Jag jobbade med detta under hela tiden när jag gick i skolan, detta gav mig gott om extra pengar till att kunna köpa massor med kläder.

Jag tyckte det var jätte kul att jobba med gravstenar och att hjälpa människor så när jag slutade gymnasiet så började jag att jobba där ännu mer, än så länge är jag kvar här men jag vet inte hur det kommer att bli i framtiden, kan hända att jag hittar något annat som ger mig fler timmar.,

Läs mer om Gravstenar Skåne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *