Hitta hörapparat i Göteborg

Hörapparat i GöteborgEn fråga. Eller ja, kanske ett dilemma snarare: Är det bara min kära mor som ”mmmm:ar” till svar på mina frågor, och sen när jag frågar om hon faktiskt hört vad jag sagt så är det antingen uppåt väggarna fel, eller så kryper hon till korset med ett enkelt nej. Är jag ensam om detta, eller är det någon som känner igen sig?

Hur tar man egentligen upp ämnet: Hörapparat?

Nä mamma, pilen har inte gått sönder. Men bilen har... Nu bor vi i Göteborg, så det enklaste för mig är nog helt enkelt att leta upp ett ställe där man kan köpa hörapparat i Göteborg. Kanske fråga om råd, fråga om hur man med ett taktiskt sätt lägger fram ett sådant påstående eller fråga.

Jag menar, vi har ju pratat om det på sätt och vis. Jag retar henne, och hon skojar tillbaka. Inte riktigt samma sak kanske…

Är det som hos en optiker, eller måste man ha en läkare först?

Aja, hörapparat i Göteborg var det. Det kan ju tyckas att de borde vara vana vid dessa situationer, de som jobbar med hjälpmedel. Man måste nog till och med boka in en läkartid, och få en utskriven. Är det så det funkar? Då är frågan, hur i hela fridens namn skall jag lyckas lura med mig henne till läkaren?

Blä! Många frågor, klurig situation. Förlåt, inte meningen att tynga er med detta, men nån måste jag ju liksom ”prata” med, om vem är då bättre än er!

Så, nu har jag lättat mitt hjärta. Skall se om jag inte kan googla upp mig på hörapparat i Göteborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *