Hyra container Malmö – Norrvidinge

Hyra container Malmö Jag har haft en incident idag, så skulle vi väl kunna säga det. Jag tänker fortsätta att benämna det som en incident, vad än någon annan säger, och så är det inte mer med den saken.

Faktum är att jag var hos min kära man, på den byggarbetsplats han för tillfället är stationerad, och lämnade en lunchlåda.

Han är sämst på att komma ihåg att ta med dem, och han är överlag fruktansvärt dåligt på att äta. Så ja, jag spelade helt enkelt rollen som den goda hustrun och såg till så att ha kunde få lite mat i magen.

Bilen parkerade jag inne på själva arbetsplastsen, bredvid en stor container, fylld med verktyg skulle jag tro, precis som jag alltid gjort innan. Det var inte mer med det. Förutom det faktum att jag backade, ganska så hårt dessutom, in med bilen i containern när det var dags att köra därifrån.

För min del var det en olyckshändelse. Bilen fick en mindre buckla, containern likaså, och sen var det inte mer med den saken. Tyckte jag. Min mans förman, som kom springande när han hörde smällen, var inte riktigt av samma åsikt.

Japp, han är en idiot den där killen, men man liksom inte göra så mycket åt honom.

Som han skrek på mig. Om att kvinnor inte skall köra bil, att jag borde tänka mig för, att containern var hyrd från ett företag, och så vidare. Att sen oerhört mycket allvarligare saker kan hända på en byggarbetsplats, ja det hörde tydligen inte till saken.

Tyvärr för honom är jag inte den som håller tyst. Jag har haft körkort i tjugo år och kör dagligen i Malmö utan problem. Något jag självklart berättade för honom. Jag berättade också att mansgrisar som honom borde stanna hemma och inte besvära sina medmänniskor, på något plan.

Jag tror inte jag är välkommen tillbaka..

Läs mer om Hyra container Malmö

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *