Lite färg här och lite färg där

Här behövs någon från ett måleri som kan fixa till väggen.Att anlita en målare när man skall utföra någon form av måleri i Kalmar, är alltid ett säkert kort. Jag är en snåljåp ändå ut i fingertopparna, och har alltid utfört all sorts måleri i Kalmar själv, med lite varierande resultat som följd. Så kan vi väl säga.

Tålamodet tryter lite emellanåt

Jag tycker nämligen att det är roligt att måla, jag tycker om att se snabba resultat och jag tycker om att se hur snabbt ett helt vanligt rum kan bli som nytt. Mitt stora problem är nog helt enkelt det faktum att jag är slarvig, inte har något tålamod, och för det mesta gör allting halvdant. Det innebär att mina väggar blir flammiga och randiga, och inte alls liknar det där rummet på reklamen som jag tidigare tittade på.

Till sist fick jag i alla fall ge med mig. Jag hade bestämt mig för att måla om vardagsrummet, det rum där vänner och familj samlas och umgås. Det skulle bli bra, vilket med andra ord innebar att jag helst inte skulle göra det själv. Sagt och gjort, och jag letade upp ett företag som kunde ta hand om mitt måleri i Kalmar.

Resultatet var något utöver förväntningarna

Och ni anar inte, som det gick undan! Det som annars skulle ha tagit mig större delen av veckan, klarades av på en eftermiddag. Det las ut papper på golven och sen var det i stort sett det.

Resultatet blev magiskt, inte en rand så långt ögat kan nå och snåljåpen inom mig har väl äntligen fått ta ett steg åt sidan. Nästa gång jag skall måla någonting, så skall jag definitivt inte göra det själv. Kontakta ett professionellt måleri i Kalmar, jag kan personligen lova att du inte kommer bli besviken!

Vill du ha hjälp av en målare, kolla in den här sidan: målerikalmar.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *