Livet är kort – gör något extra av en mulen tisdag

Det finns alltid något att fira. Födelsedagar är självklara för de flesta, mors och fars dag likaså, liksom inte minst högtider som jul, påsk och midsommar. Men alla dagar däremellan? De grå vardagarna som trots allt utgör större delen av livet. Är inte de värda att fira de också?

Samla vännerna och låt någon annan ordna maten

Oavsett vart du bor i landet har du fantastiska möjligheter att få tag i vällagad mat till en fest. Priserna är rimliga och servicen utmärkt. I till exempel södra Sverige kan du vända dig till www.cateringtrelleborg.nu där du kan få hjälp med såväl menyer som servering. Vad man väljer för meny till sin tillställning spelar mindre roll, alla blir glada över att få gå på fest och vem bryr sig då om ifall det bjuds på landgång eller oxfilé? Caterar man maten smakar allt lika bra.

Visa omtanke och ha kul!

Förr om åren tog det mycket tid före en fest att förbereda musiken som skulle spelas. Det behövdes många skivor för att fylla en fest med musik, men i och med alla nya streamade musiktjänster har behovet av detta i princip försvunnit. Det finns gott om färdiga spellistor som passar utmärkt. Om ett ventilationssystem underkänns av besiktningsmannen på grund av allvarliga fel är det fastighetsägarens skyldighet att åtgärda felen.

Några tecken på att din fastighet kan ha dålig ventilation är att luften känns torr och luktar instängt, att det bildas fukt på insidan av fönstret när det är kallt eller man får fuktfläckar på tak eller väggar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *