Ny skola

Vi tränar på golfbanor i SkåneJag började på gymnasiet förra året, det var ett stort steg och gymnasie skolan som jag valde låg i en annan del av Skåne och inte alls i närheten av där jag bor, så allt var väldigt nytt och spännande.

Jag var nervös över att träffa dem nya skolkamraterna

Det snurrar alltid runt tankar i mitt huvud att dem kanske inte ska tycka om mig, fast det kanske är ganska vanligt att man gör det. Sen var jag även nervös för lärarna, jag ville ju att det skulle vara några som jag trivs med.

Det som lugnade ner mig lite var att jag skulle börja på ett golfgymnasie, och det är något som jag kan. Jag har spelat golf i hela mitt liv, jag var så liten att jag kommer inte ens ihåg hur gammal jag var när jag började. Så jag kan ända ganska självsäkert säga att jag faktiskt är riktigt duktig på golf, jag har varit runt på lite olika golfbanor både här i Skåne och utanför Skåne och spelat olika tävlingar och kammat hem några guld pokaler.

Nu när jag har gått på skolan i ett år känns det jätte bra och jag kan inte förstå vad det var jag va så nervös för innan jag började. Min klass är jätte bra och jag kommer överens med alla i den, lika så med alla lärarna.

Vi har några lektioner i skolan, annars består den mesta tiden av att vi är ute på olika golfbanor och tränar. Jag trivs verkligen jätte bra.

Läs mer om golfbanor här: golfbanorskåne.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *