Reklam behöver inte kosta mycket pengar

Prisvärd reklam

Rollups var från början ett eget varumärke, men har precis som termos och Jeep blivit ett allmänt begrepp för en specifik produkt. Att marknadsföra sig är idag mycket viktigt för företag och privatpersoner. Det gäller att synas i mängden för att kunna sälja sina produkter eller tjänster. Annan reklam är ofta mycket kostsamt, och det är en av orsakerna till att de blivit så populära bland företag och privatpersoner.  Rollups är ett bra komplement till annan marknadsföring, det bör inte vara den enda marknadsföringsåtgärd man använder. Då de personer som exponeras för den är en relativt liten del av den totala målgruppen. Det är en bra reklamprodukt att använda sig av för direktmarknadsföring, genom att man kan göra reklam för sitt företag på plats. Som på mässor, seminarier och på föreläsningar. Att använda den vid ingångentill sitt kontor är också bra för att kunder som kommer kan se den. Rollups är en mycket flexibel produkt, då man kan köpa flera och kombinera dem med varandra för att skapa en stor bild eller en kampanj. Det som är bra är att man på det sättet kan byta ut vissa bilder och lägga till en annan, beroende på vilket syfte och budskap man vill nå ut med vid det tillfället.

Vad kostar en rollup

Vad den kostar beror på flera olika saker, det beror på vilken leverantör man har, vad man valt för material. Det finns även olika varumärken att välja mellan så det avgör också vilket pris det blir. Skapar du den själv kommer den totala kostnaden att bli lägre, då du slipper anställa en bildredigerare och en som skapar layouten åt dig. Det finns även många komponenter som man kan köpa till sin rollup, det finns specialdesignade väskor för transport, för att kunna transportera den på ett säkert sätt utan att den får skador. Det finns specialdesignade lampor som man kan fästa på duken för att ge den extra ljus och uppmärksamhet. Hos vissa återförsäljare ingår dessa produkter då man köper sin rollup, så det kan man också beakta när man väljer leverantör och gör sin beställning. Är dessa produkter nödvändiga för dig och ditt företag kan man tjäna på att välja en leverantör som exempelvis www.rolups.se.  Det är en mycket prisvärd marknadsföringsåtgärd och kostar vanligtvis mellan 1000-4000 kronor. Vilket är mycket billigt i jämförelse med vad andra marknadsföringsåtgärder kostar idag.  Det är även en investering då du kan använda den under en lång tid, till skillnad från en köpt annons som sedan försvinner. Livslängden är lång om man sköter den på rätt sätt. Ska den flyttas mycket är en transportväska att föredra då den hjälper den att hålla längre. Att man valt rätt modell och material beroende på vart och hur man ska använda den är mycket viktigt om den ska hålla länge. Du kan få hjälp att välja rätt typ av din återförsäljare.

Att välja leverantör

När man väljer sin leverantör är det viktigt att veta vad man är ute efter, olika leverantörer erbjuder olika produkter, priser och varumärken.  Olika återförsäljare har även olika leveranstider och garantier, så har du bråttom med att få din rollup bör du välja en fabrikant med snabb leveranstid. Många erbjuder idag leverans inom tre arbetsdagar, är priset det viktiga och man har tid att vänta bör man välja den som är billigast. Vissa kan även erbjuda paketpris så vet man med sig att man behöver tillbehör som T.ex. En transportväska kan det vara ett bra alternativ att välja.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *