Såhär hittar du catering i Malmö

catering i malmö med omnejdBehöver du catering i Malmö med omnejd och med ganska kort varsel? Då har du kommit till helt rätt blogg kan jag säga dig - jag har nämligen själv flera års erfarenhet av att jobba inom catering. Jobbade med det i fyra år faktiskt, fram tills ganska nyligen då jag sadlade om lite i min karriär och började jobba som admin på ett kontor i Malmö. Men hur som helst; när det kommer till catering i Malmö så vet jag exakt vad jag snackar om. Om det är någon man ska fråga så är det med andra ord mig. Jag vet inte var du har fått information ifrån tidigare eller hur du gått tillväga för att samla denna information, men jag är ganska säker på att du någon gång i ditt liv använt nätbaserade sökmotorer, som Google eller Bing eller Yahoo, för att hitta relevant information om det du vill ha reda på. Det är inga konstigheter, de allra flesta gör så. Själv tillhör jag en generation som mer eller mindre googlar på allt. Står jag i en skoaffär och ska köpa ett par skor är det inte helt ovanligt att jag drar upp mobilen, googlar modellnumret och jämför med priser någon annanstans. Tro det eller ej, men sist jag gjorde så visade det sig att samma par fanns i en annan butik som bara låg tvärs över gatan. Jag gick dit, köpte dem och sparade 250 spänn. Så det kan löna sig att kolla upp saker innan man tar beslut, med andra ord.

 

Inte samma sak, men ändå lite...

Nu är en cateringtjänst inte riktigt samma sak som ett par skor, men samma princip gäller här. GOOGLA, för guds skull. Doppa tån innan du hoppar i plurret. Seriösa cateringfirmor har en välutvecklad hemsida med mycket information som är RELEVANT FÖR DET DU SÖKER EFTER. Med andra ord sagda; undvik hemsidor av sämre kvalité och dålig information. Det är ofta oerfarna cateringfirmor som har sådana. Testa cateringmalmö.eu om du vill ha ett seriöst alternativ men inte orkar leta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *