Svårt med boende i Norrköping

billiga hyreslägenheter i norrköpingAtt skaffa en hyreslägenhet i Norrköping är svårt, men det är ännu svårare att flytta till Norrköping. Jag som bor i Skåne och har planer att flytta till Norrköping på grund av studier har fått lite panik eftersom det är så svårt att få tag på en hyreslägenhet i Norrköping. Jag tänker så småningen att börja leta efter någon som tar emot inneboende. Än har jag lite tid kvar att hitta en hyreslägenhet i Norrköping.

Leter och letar

I värsta fall om jag nu inte änns skulle hitta någon som kan tänka sig ta emot en inneboende så har jag en kompis där uppe som låter mig att sova i hans soffa. Men själv vet jag att jag inte kommer klara av att sova på hans sofa i mer än vecka på grund av min dåliga rygg. Nä, mitt mål är att hitta en hyreslägenhet i Norrköping, helst centralt. Kanske har jag tur och hittar ett lägenhet med andrahands kontrakt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *