Sveriges ledande företagsmäklare: Svensk FöretagsFörmedling

Om du behöver hjälp med att köpa något relaterat till ny företagsverksamhet, så som att köpa företag, hitta kommersiella fastigheter eller liknande, är Svensk FöretagsFörmedling, Sveriges största företagsförmedling en bra utgångspunkt. På deras hemsida hittar du nämligen direkt en rad objekt som anmälts till dem, runt om i landet. Här kan du med andra ord bara titta runt lite på de olika möjligheter som finns, eller leta efter något mer specifikt, om du redan vet vad du är ute efter.

Skulle det vara så att du hittar ett objekt som intresserar dig, antingen via hemsidan eller på annat vis, kan SFF även hjälpa dig med själva köpeprocessen, företagsvärdering och allt annat som hör till. Du kan välja att kontakta Svensk FöretagsFörmedling, antingen centralt eller lokalt på någon av de 30 orter där de bedriver verksamhet, t.ex. i Göteborg. Det som är bra med detta företag är även att du egentligen inte behöver ha några förkunskaper själv, eftersom du kan få så bra rådgivning av företaget. Svensk FöretagsFörmedlings tjänster passar därför så väl erfarna företagare som totala nybörjare.

Hur kommer man då igång om man vill använda SFF:s tjänster? Det första du bör göra för att få hjälp med det du vill åstadkomma för ditt företag, vare sig det är en mäklare kommersiella fastigheter du behöver, eller om du vill köpa företag, är att gå in på SFF:s hemsida. Där hittar du nämligen inte bara ett formulär för intresseanmälan, som du fyller i och skickar tillbaka till företaget, utan även en hel del information om de olika tjänster som erbjuds. Skickar du in en intresseanmälan till SFF, kommer du att bli kontaktad av en lämplig representant, som är specialiserad på just det som ditt ärende gäller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *