Tandläkare Malmö – Elmborgs

Tja! Hur är allt med er? Med mig är det toppen! Jag har spenderat hela förmiddagen i framstupa sidoläge i soffan med datorn i ena handen och fjärkontrollen i andra. Det har vart helt underbart att bara få slappa i flera timmar nu efter den arbetsveckan jag haft!

Har mest kollat roliga gifar och youtubat roliga djur som tror de är människor. Hundar som cyklar tillexempel! Haha.

Fast jag har faktiskt även surfat på lite mer ”seriösa” sidor. Hittade faktiskt en riktigt grym sida idag! Jag surfade runt för att hitta en ny tandläkare. Jag har ju som jag berättat innan sån sjuk skräck för både tandläkare och alla former av sprutor eller blodprov så jag ville hitta någon som var bra på att hantera folk med tandläkarskräck och som kanske erbjöd annan form av bedövning än att köra in en spruta i tandköttet på en.

Hittade en grym sida som listade massor med tandläkare i Malmö och som gav en massa bra tips kring vad man ska tänka på när man letar tandläkare och när man är där. Visste ni tillexempel att man kan avbryta ett besök när man är där om man känner att de kanske inte har bra instrument eller att de känns oproffsigt? Sidan hette http://www.xn--tandlkaremalm-ffb2z.com/, kolla in den nästa gång ni söker tandläkare i Malmö!

Nu ska jag strax kila hemifrån för jag och Sara ska ner och kolla på en vernissage som några studenter på Malmö Högskola håller i, någon fotoutställning med temat phototeraphy, man ska tydligen bearbeta sina känslor genom foto, låter spännande tycker jag! Sen blir det säkert ett glas vin på Möllan med resten av gänget! Hoppas ni får en grym kväll allihopa så hörs vi i mon! Kram

Läs mer om Tandläkare Malmö

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *