Tjäna pengar på bloggen

Tjäna pengar på nätetAllt fler människor tänker på hur pass möjligt det är att tjäna pengar på att blogga. De vet sedan tidigare att det finns en stor potential där ute att generera stora inkomster, men de vet oftast inte hur allt funkar. Nedan kommer jag att detaljerat gå igenom hur du kan dra in stora stålar genom att blogga.

Affiliatemarknadsföring

Det primära sättet att dra in pengar på är genom affiliatemarknadsföring. Det som händer här är att du helt enkelt lägger länkar till olika företag och produkter på din hemsida, och när någon av dina besökare köper produkterna så får du provision på försäljningen. Varje gång en kund köper så klirrar det till på ditt bankkonto. Detta är som någon typ av reklam, men du får betalt endast när försäljning sker. Hur mycket du kommer att få betalt kan variera från företag till företag, men det finns en massa bloggare där ute som har kunna tjäna så mycket pengar att det nästan är ofattbart.

Pay-Per-Click program (PPC)

Nästa sätt att tjäna pengar på sitt bloggande är genom att använda sig av populära PPC-program eller annonsnätverk som finns ute på marknaden. Allt man egentligen behöver göra är att placera något företags annonser och länkar på sin blogg, och varje gång någon av dina besökare klickar på dem så börjar du att tjäna pengar. Du får betalt för varje klick. Kom bara ihåg att man oftast endast får betalt från unika besökare. Detta betyder att IP-adresserna spåras när någon redan har klickat, så det spelar ingen roll hur många gånger en person klickar – du får bara betalt en gång ändå. Anledningen till detta är för att skydda annonsörerna från personer som vill lura dem på pengar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *