Vad man kan köpa för pengar

att åka på shopping i Malml och köpa nya skor är ett måste!Något som är allt för få förunnat, det är shopping i Malmö. Jag menar, det borde ju liksom vara lite utav en rättighet. Jag vet om att alla inte har den turen att bo här nere, eller kanske den ekonomi som krävs för att kunna slå loss som vi så ofta gör, men jag önskar faktiskt att flera skulle ha den möjligheten. För tänk ändå hur bra du mår och känner dig efter en dag full av shopping i Malmö. När fötterna värker, ryggen värker, men hela sängen är fylld med kassar från varierande butiker, det är lycka det.

Några par skor fler än normalt

Det är kanske ingen överraskning att jag gillar shopping i Malmö. Främst är jag insnöad på skor, men det har en tendens att variera efter säsongen. Visst är det märkligt att varje sommar står vi där utan sommarkläder, och varje höst så står vi utan höstkläder. Ändå har vi investerat i en massa tidigare säsong, men plötsligt är det bara som bortblåst.

Alla är vi olika, det är jag mycket väl medveten om, och tur är väl det. Något som också är tur, det är att min mamma påminner om mig på så många olika sätt, och att spendera hela dagar med shopping i Malmö, det är en utav sätten.

Det är vår tid tillsammans

Visst går jag ofta med tjejkompisar, absolut. Men nästan lika ofta åker jag med min mamma. Vi har roligt, det är liksom vår kvalitetstid. Pengar, om man har några, är till för att spendera, och vad gör väl det om jag är tvungen att äta nudlar resten av månaden? Jag har ju en helt ny tröja att visa upp! Det är väl ändå det som räknas, är det inte så?

Vill du shoppa i Malmö, kolla här: shoppingmalmö.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *